MENU
Camping U Cason
Camping Corse Gîte Location U Casone Corsica
Camping - Résidence - Restaurant
 
Camping Corse Gîte Location U Casone Corsica

A NATURA 2013A NATURA 2013
A Natura” is een korte wandelvakantie op Corsica met centraal verblijf in het vakantiecentrum U Casone in Ghisonaccia. Alle wandelingen gebeuren op een rustig tempo en zijn ook geschikt voor niet-geoefende wandelaars. Genieten van een onvergetelijke natuur in een prachtige omgeving is hier belangrijker dan de fysieke prestatie. Onder begeleiding van een Nederlandstalige gids maakt u tijdens de wandelingen ook kennis met de cultuur, met de geschiedenis en met de volksverhalen en legendes die het eiland kleuren.

Geen hotelkamer, maar een comfortabel verblijf (mobilhome met eigen voorzieningen) op een familiaal vakantiecentrum, om ’s avonds volledig tot rust te komen. Eén centrale verblijfplaats, zodat u een bijkomende rustdag aan het strand kan inlassen, als u daar zin in heeft. De gelegenheid om zelf te koken, tenzij u liever gebruik maakt van onze formule in Halfpension.

Deze wandelvakantie wordt ingericht op aanvraag en voor groepen van minstens 20 deelnemers; uitsluitend in de periode mei-juni en september-oktober.


U hebt de keuze uit een 4-daags (woensdag-zaterdag) en een 5-daags (zaterdag-woensdag) arrangement.

PROGRAMMA “A NATURA” 2013

De wet verbiedt ons om u een volledig pakketreis (reis+verblijf+excursies) aan te bieden. Dit is voor de reiziger niet noodzakelijk een nadeel, want enkele minuutjes administratie voor het afzonderlijk boeken van de vlucht betekenen voor u een aanzienlijke besparing op het uiteindelijke reisbudget. Bovendien staan wij u gratis bij voor de afhandeling.

NBEGREPEN in onze prijs: verblijf, verplaatsingen en excursies

Verblijf
De prijs omvat het verblijf in een mobilhome, zoals vermeld in bijlage, met inbegrip van elektriciteit, water, eindschoonmaak en verblijfstaksen. Alhoewel het verblijf voorzien is voor 4 personen, wordt bij deze formule uitgegaan van een bezetting door 2 personen/verblijf.

Verplaatsingen en Excursies
De prijs omvat alle verplaatsingen (inclusief transfers luchthaven) in luxe autocar en de begeleide wandelingen met Nederlandstalige gids. Het reisprogramma kan gewijzigd worden in functie van het weer of onvoorziene omstandigheden; in dit geval zal de gids een evenwaardig alternatief voorstellen.

NIET INBEGREPEN in onze prijs: heen- en terugreis

Vliegtuig
Indien gewenst zoeken wij voor u de voordeligste aanbiedingen en brengen u in contact met de operator. De verdere administratieve en financiële afhandeling gebeurt rechtstreeks met deze operator. Ter info: bij het verschijnen van deze brochure bedroegen de prijzen ongeveer €150 (low-cost) tot €300 pp voor de rechtstreekse vlucht heen/terug België-Corsica. U bent uiteraard vrij in uw keuze van vlucht/operator.

FACULTATIEF

Halfpension
Indien gewenst kan u voor het verblijf in juni of september gebruik maken van de formule in Halfpension, mits een supplement van €30 per persoon en per dag. Een uitgebreid ontbijt en een avondmaal (drie gangen) worden u aangeboden in ons openluchtrestaurant.Facebook
Twitter
Instagram
Newsletter