MENU
Camping U Cason
Camping Corse Gîte Location U Casone Corsica
Camping - Résidence - Restaurant
 
Camping Corse Gîte Location U Casone Corsica

Libertà 2013Libertà 2013
Met de “Libertà” formule biedt het vakantiecentrum U Casone u een unieke verblijfsvakantie met excursies. Een diepgaande kennismaking met alle facetten van een boeiend eiland, zonder de stress van een rondreis te ervaren. Geen hotelkamer, maar een comfortabel verblijf (mobilhome met eigen voorzieningen) op een familiaal vakantiecentrum, om ’s avonds volledig tot rust te komen. Eén centrale verblijfplaats, zodat u een bijkomende rustdag aan het strand kan inlassen, als u daar zin in heeft. De gelegenheid om zelf te koken, tenzij u liever gebruik maakt van onze formule in Halfpension.

U Casone in GHISONACCIA is door de centrale ligging ideaal om het ganse eiland te verkennen. Een origineel excursieprogramma laat u op een grondige, maar aangename wijze, kennis maken met Corsica. Alle wandelingen, bezoeken en rondleidingen gebeuren op een gemoedelijk tempo en onder begeleiding van een officiële Nederlandstalige gids.

De Libertà-verblijfsformule richt zich tot de reiziger die op zoek is naar een boeiende vakantie-ervaring en meer wil dan een strandvakantie of een oppervlakkige rondreis.

PROGRAMMA “LIBERTA” 2013

De wet verbiedt ons om u een volledig pakketreis (reis+verblijf+excursies) aan te bieden. Dit is voor de reiziger niet noodzakelijk een nadeel, want enkele minuutjes administratie voor het afzonderlijk boeken van de vlucht (en eventuele huurwagen) betekenen voor u een aanzienlijke besparing op het uiteindelijke reisbudget. Bovendien staan wij u gratis bij voor de afhandeling.

NBEGREPEN in onze prijs: verblijf en excursies

Verblijf
De prijs omvat het verblijf in een mobilhome, zoals vermeld in bijlage, met inbegrip van elektriciteit, water, eindschoonmaak en verblijfstaksen. Alhoewel het verblijf voorzien is voor 4 personen, wordt bij deze formule uitgegaan van een bezetting door 2 personen/verblijf. Op aanvraag kan de verblijfsperiode verlengd worden per dag/week (richtprijs mei: €150 pp/week).

Excursies
De prijs omvat de excursies volgens het programma en met Nederlandstalige begeleiding, met inbegrip van toegangen tot musea, boottocht in Bonifacio, degustaties en culinaire extra’s. Voor de formules “Autocar” zijn alle verplaatsingen met luxe autocar inbegrepen. Het reisprogramma kan gewijzigd worden in functie van het weer of onvoorziene omstandigheden; in dit geval zal de gids een evenwaardig alternatief voorstellen.

NIET INBEGREPEN in onze prijs: heen- en terugreis

Vliegtuig
ndien gewenst zoeken wij voor u de voordeligste aanbiedingen en brengen u in contact met de operator. De verdere administratieve en financiële afhandeling gebeurt rechtstreeks met deze operator. Ter info: bij het verschijnen van deze brochure bedroegen de prijzen ongeveer €150 (low-cost) tot €300 pp voor de rechtstreekse vlucht heen/terug België-Corsica. U bent uiteraard vrij in uw keuze van vlucht/operator.

Eigen wagen
Met de eigen wagen kan u gebruik te maken van de ferry’s vanuit Frankrijk of Italië. De prijzen kunnen sterk variëren, afhankelijk van de gekozen maatschappij, vertrek- en aankomsthaven, dag- of nachtovervaart. Onze gids vertelt er u graag meer over en helpt u bij het boeken. Een VISA-kaart is vereist!

Huurwagen Fly&Drive (alleen periode 18-25 mei 2013)
De prijs van een huurwagen bedroeg bij het opstellen van de brochure ongeveer €230 per week voor een wagen Cat A. Een VISA-kaart is vereist! Onze gids vertelt er u graag meer over en helpt u bij het boeken en bij de overname/overgave van het voertuig.

FACULTATIEF

Halfpension

Indien gewenst kan u voor het verblijf in juni of september gebruik maken van de formule in Halfpension, mits een supplement van €210 per persoon en per week. Een uitgebreid ontbijt en een avondmaal (drie gangen) worden u aangeboden in ons openluchtrestaurant.Facebook
Twitter
Instagram
Newsletter